logo

Club of Clear Words

 

De Duitse "Club of Clear Words" duikt in deze video diep in het netwerk van individuen en organisaties die verantwoordelijk zijn voor de COVID zwendel. 

https://www.youtube.com/watch?v=2nfLp-jaM0k

 

In deze video presenteert Langemann "een netwerkdocument dat uniek is in de wereld en dat voor het eerst het complexe netwerk van relaties laat zien, van niet-gouvernementele organisaties (NGO's), bedrijven, documenten en mensen".

Het 170 pagina's tellende document bevat meer dan 7.200 links tussen 6.500 entiteiten en objecten, inclusief betalingsstromen en investeringen.

 

https://clubderklarenworte.de/wp-content/uploads/2021/09/Netzwerkanalyse-Corona-Komplex.pdf

 

Elk denkbaar aspect van het leven en de maatschappij is gepland om "gereset" te worden volgens hun plan - inclusief het wereldwijde voedselbeleid.

 

Het maakt niet uit naar welk netwerk je kijkt, of het nu gaat om wereldwijde gezondheid, financiƫn, media, milieubeleid of voedsel, de Gates Foundation, WEF en Wellcome Trust zijn er, en de rode draad is het Grote Reset plan, met zijn Vierde Industriƫle Revolutie (nog een Schwab verzinsel), dat is de transformatie van de mensheid zelf in internet-verbonden cyborgs.

Uiteindelijk is dat waar deze criminele COVID onderneming ons naartoe probeert te brengen. Om te voorkomen dat die dystopische nachtmerrie ons lot wordt, moeten we de verborgen netwerken zien die achter de schermen werken.

 

We moeten inzien dat beslissingen niet per toeval worden genomen. Er is een plan, en beslissingen in schijnbaar ongelijksoortige gebieden hebben eigenlijk hetzelfde doel. Je kunt dat niet zien als je denkt dat mensen, organisaties en zelfs landen onafhankelijk van elkaar werken.

 

bron:  http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/02/17/covid-criminal-network.aspx